Οι τελευταίες τάσεις σε μια μοντέρνα κουζίνα

Οι τελευταίες τάσεις σε μια μοντέρνα κουζίνα

κουζίνα σε μοντέρνο στυλ

Κάθε χρόνο οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν. Αν θέλετε να είστε σύγχρονοι, in και ενημερωμένοι καιρός να κάνετε μια ανανέωση με τις πιο hot τάσεις για το 2021.

κουζίνα σε μεσογειακό στυλ

Θέλετε ο χώρος σας να εκπέμπει ζεστασιά και να είναι φιλόξενος; Επενδύστε το τοίχο της κουζίνας σας με τούβλα και επιλέξτε ξύλινα έπιπλα για τη πιο hot Μεσογειακή διακόσμηση.

οικολογική κουζίνα

Με τη πάροδο του χρόνου η ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος αυξάνεται. Δείξτε την οικολογική σας ανησυχία επιλέγοντας φυσικά υλικά σε αποχρώσεις ανοιχτού γκρι, πέτρινους πάγκους και έπιπλα απ΄ό ξύλο.

σαλόνι -κουζίνα

Κουζίνα και σαλόνι ένας ενιαίος χώρος. Για να είναι επιτυχημένος αυτός ο συνδυασμός θα πρέπει να υπάρχει αρμονία στη διακόσμηση. Η κουζίνα να είναι στις ίδιες αποχρώσεις του σαλονιού, είτε να έχει ουδέτερες, μπεζ ή γκρι αποχρώσεις.

κουζίνα σε μαύρες αποχρώσεις

Κουζίνα σε μαύρες αποχρώσεις για πιο σύγχρονο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο μοντέρνο αυτή τη στιγμή από μια κουζίνα σε μαύρη απόχρωση.

Η μία πρόταση είναι μαύρος μαρμάρινος πάγκος ή γκρι πάτωμα και λευκές και κρεμ λεπτομέρειες αν θέλετε να το σπάσετε.

κουζίνα με βιομηχανικά στοιχεία

Εναλλακτικά, πάγκος από ανοξείδωτο ατσάλι και τοίχος επενδυμένος από τούβλα και καμένο τσιμέντο για ένα πιο σύγχρονο βιομηχανικό στυλ.

κουζίνα με χρυσές λεπτομέρειες

Χρυσό το απόλυτο χρώμα της σεζόν. Προσθέστε στη κουζίνα σας χρυσά στοιχεία για μια αίσθηση πολυτέλειας. Χρυσά πόμολα, χερούλια ή ακόμα και βρύση.

κουζίνα με χρωματικές αντιθέσεις

Δημιουργήστε έντονες αντιθέσεις επιλέγοντας διαφορετικά χρώματα και σχήματα είτε στη πλάτη της κουζίνας είτε στα πλακάκια.

Ανάλογα το γούστο σας επιλέξτε τα στοιχεία του μοντέρνου στυλ που σας εκφράζει και εντυπωσιάστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*