μοντέρνα κουζίνα που ξεχωρίζει

μοντέρνα κουζίνα που ξεχωρίζει

μοντέρνα κουζίνα

Σας αρέσουν οι λιτές, καθαρές γραμμές; Δεν σας αρέσει η φορτωμένη διακόσμηση; Αν ναι ιδανική τ΄ότε είναι για εσάς μια κουζίνα σε μοντέρνα διακόσμηση.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για μια μοντέρνα κουζίνα ανάλογα τα γούστα σας.

Αν σας αρέσει να κυριαρχεί το ξύλο :

Τα τελευταία χρόνια η τάση σε μια μοντέρνα κουζίνα είναι έπιπλα από ανοιχτής απόχρωσης ξύλο. Αυτό μπορεί να είναι πεύκο, δρυς ή δέντρο μάνγκο.

Αν είστε λάτρεις του μινιμαλισμού μπορείτε να αρκεστείτε σε αυτό, ενώ αν θέλετε να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία μια ωραία επιλογή είναι αντικείμενα σε έντονα χρώματα για να δημιουργείται αντίθεση.

Το δάπεδο πλακόστρωτο με πλακάκια σε γκρι ανοιχτή ή σκούρα απόχρωση αν θέλετε κάτι λιτό, ειδάλλως πολύχρωμα για να σπάσει η μονοτονία.

μπιστρό

Σας αρέσουν τα μπιστρό; τότε προσθέστε τα ακόλουθα στοιχεία:

Μεταλλικά σκαμπό γύρω από μια κεντρική νησίδα που θα χρησιμεύει ως βοηθητικός χώρος για τις μαγειρικές σας δημιουργίες και ως τραπέζι την ώρα του γεύματος.

Σας αρέσουν τα έντονα χρώματα;

Επιλέξτε έπιπλα και αντικείμενα ή βάψτε το τοίχο σε έντονα χρώματα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κουζίνα με μεσογειακά στοιχεία. Με επιλογή επίπλων και αντικειμένων σε μπλε, κίτρινες και τερακότας αποχρώσεις.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, αφήστε το νου σας ελεύθερο, όποιο στοιχείο σας αρέσει ενσωματώστε το στη κουζίνα σας και δημιουργείστε τη δική σας μοντέρνα κουζίνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*